10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi kahvaltı programı düzenledi.

TBMM'de  Anayasa Mesaisi Bugün Başlıyor! TBMM'de Anayasa Mesaisi Bugün Başlıyor!

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar teşkilatı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla kahvaltı programı düzenledi. Programda Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci ve gazeteciler katıldı.

ahmet kahveci

Programda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, “Sizler toplumun gören gözü, işiten kulağı, atan kalbi kısacası toplumun bütün fertlerini temsil eden sizlerin bugün çalışan gazeteciler günü. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizde bugüne kadar basın mensupları bizlere geldi bizlerin dertlerini dinledi, bizlerin ne yapmak istediklerimizi siyaseten söylemlerimizi takip etmek amacıyla uzun zaman kar, kış gece gündüz demeden bizleri takip ettiniz. Bugün biz sizi dinlemek istedik. Bizlerden beklentileriniz nedir, dertleriniz nedir, sıkıntılarınız nedir sizleri dinlemek için toplandık.”

ahmet kahveci

Başkan Kahveci, “Gazeteciler toplumun bütün problemlerini gündeme taşıyan olmazsa olmaz bir kuruluştur. Gazeteciler gününüzü şimdiden kutlar, ailenizle sizle birlikte uzun yıllar kaleminizin keskin, sözünüzün de doğrulardan yana olması dileğiyle” dedi.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN