Başkan Yıldırım DSİ Bölge Müdürü ile ne görüştü? Başkan Yıldırım DSİ Bölge Müdürü ile ne görüştü?

Sinanpaşa mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Sinanpaşa Belediye Başkan Adayı Erdal Karaman, mısır silaj paketleme makinesini ilçeye kazandırdı.

5 yılda TOKİ, doğalgaz, Afyonkarahisar 2. Organize Sanayi Bölgesi, GES projesi gibi çalışmaları ilçeye kazandıran Sinanpaşa Belediye Başkanı ve AK Parti Sinanpaşa Belediye Başkan Adayı Erdal Karaman, Sinanpaşa’nın belde ve köylerinden gelecek olan çiftçilerin büyük ölçüde eksikliğini giderecek olan mısır silaj paketleme makinesini ilçeye kazandırdı.

Karaman, “Mısır silajı, pancar küspesi ve kıyılmış ot gibi hayvan yemlerini file ve streçleme ile paket yapılarak yıllarca çürümeden zayi etmeden hayvanlarına yedirebilecekler” diyen Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, "Çiftçilerimize, üreticilerimize hayırlı uğurlu bereketli olsun. Desteklerinden dolayı Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Ahmet Bağcı, Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya İbrahim Yurdunuseven Hasan Arslan, İlçe Başkanı Nuri Köse, Sinanpaşa İlçe Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Şükrü Serteser, Sinanpaşa Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeleri Harun Kahraman, Erhan Işık ve adını sayamadığım emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN