Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, belediyenin birim müdürleriyle birlikte düzenlenen yemekli toplantıda merkez mahalle muhtarlarıyla keyifli bir buluşma gerçekleştirdi. Başkan Koyuncu, bu özel buluşmada, yürüttüğü ve planlamakta olduğu projeler hakkında muhtarlara açıklamalarda bulunurken, aynı zamanda onların talep ve önerilerini dikkatle dinledi.

Emirdağ’daki cinayetten yeni gelişme! Emirdağ’daki cinayetten yeni gelişme!

Toplantıda konuşan Başkan Koyuncu, Emirdağ'ın iyiliği için muhtarlarla omuz omuza çalıştıklarını vurguladı. İlçenin gelişimi ve vatandaşların refahı için muhtarlarla sıkı iş birliği içinde olduklarını ifade etti. Koyuncu, "Siz kıymetli muhtarlarımızla, Emirdağ halkımızla el ele, gönül gönüle vererek çalışıyoruz. İnşa ettiğimiz gönül köprüleri üzerinden ilçemizi daha iyi yarınlara taşımayı hedefliyoruz. Bu birlik ve beraberliğimizi hiçbir şeyin bozmamasını temenni ediyorum" dedi.

Yemek programının ardından muhtarlar, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya teşekkürlerini sundular. Koyuncu'nun, Emirdağ'da gerçekleştirdiği projeler ve mahallelere gösterdiği ilgi için minnettarlıklarını dile getiren muhtarlar, verdikleri destekten dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

Editör: Fadime Özkaran