İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, İzmir Marble Fuarı için yapılan girişimlerle İscehisar'ın dünya çapında tanıtımına katkı sağlayacaklarını belirtti.

isce

Başkan Şahin, İzmir fuarının dünyanın en büyük ve prestijli ilk 3 fuarından biri olduğunu belirterek, fuarın standlarının metrekare başına 250 dolar olduğunu ifade etti. Yürütülen girişimler sonucunda İscehisar Belediyesi adına 450 metrekarelik ücretsiz bir alan tahsis edildiğini söyleyen Şahin, bu alanın değerinin yaklaşık 3.500.000,00 TL olduğunu kaydetti.

isce

İzmir Fuarı'nda tahsis edilen alanda incelemelerde bulunduklarını ifade eden Şahin, her yıl olduğu gibi bu yıl da mermer tornacı esnafına rehberlik ederek, İzmir fuarındaki standlarında üretilen değerli ürünleri sergileyerek pazarlamaya katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Kaymakam Kılıçtürk, Başkan Kılınçarslan'la ne görüştü? Kaymakam Kılıçtürk, Başkan Kılınçarslan'la ne görüştü?

isce

Başkan Şahin, amacın Dünya Mermer Başkenti İscehisar'ı en iyi şekilde tanıtarak esnafa ekonomik katkı sağlamak olduğunu vurgulayarak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e, İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu ve yönetim kuruluna, Ege İhracatçı Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu’na, Türkiye Mermer Doğaltaş ve Makinaları Üreticileri Birliği Başkanı Hanifi Şimşek'e, İscehisar Mermerciler Derneği Başkanı Muharrem Çakmak’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

isce

Kaynak: FATMA SEDA CAN