19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı yayımladığı mesajında; “Muhtarlık görevi kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli unsurlarından birisidir. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerinde ifade ettiği gibi Muhtarlık demokrasimizin temel taşlarından bir tanesidir” dedi.

Göreve geldiğinde muhtarların talep ve isteklerini daha hızlı bir şekilde belediyeye ulaştırması adına Muhtarlık İşleri Müdürlüğünü faaliyete geçirdiğini ifade eden Başkan Sarı; “Bunun yanında mahalle toplantıları gerçekleştirerek mahalle muhtarlarımızın ve mahalle sakinlerimizin talep ve isteklerini imkanlarımız dahilinde çözüme kavuşturduk” diye söyledi.

Şuhut’ta projeler değerlendirildi! Şuhut’ta projeler değerlendirildi!

Başkan Sarı; “Bu duygu ve düşüncelerle toplumda çok önemli işlevleri olan muhtarlarımıza hizmetlerinden ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyor, bu vesileyle geçmişten bugüne öncelikle hayatlarını kaybetmiş muhtarlarımıza Yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Ayrıca şehrimize büyük emek ve katkıları olan ve bugün muhtarlık görevini yürüten tüm muhtarlarımızın bu anlamlı gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı. \\T.Ö

Editör: Tuğba Özkan