Tatil süresince verimli bir çalışma dönemi geçirmelerini öneren Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, öğrencilere sürpriz bir tatil müjdesi verdi. Başkan Sarı, öğrencilere; eğitimlerine ve kişisel gelişimlerine destek olmak amacıyla, ara tatil boyunca sosyal medyada paylaşacakları kitap okuma ve ders çalışma fotoğraflarına sürpriz hediyeler vereceğini bildirdi.

Nihat Sarı, Belediye olarak eğitime ve öğrencilere verdikleri desteklerini her fırsatta dile getirirken bu sefer de ara tatili bir okuma şenliğine dönüştürmeyi planladıklarını açıkladı. Başkan Sarı, öğrencilerin kitap okuma ve ders çalışma fotoğraflarını sosyal medya üzerinden paylaşıp, Facebook ve Instagram hesaplarını etiketlemesi durumunda, sürpriz hediyeler verileceğini söyledi.

17 Kasım 2023 Cuma gününe kadar fotoğraf paylaşımı yapan öğrenciler ve veliler, hediye için 0532 778 1874 numaralı WhatsApp hattı üzerinden veya Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden (2. Kat) başvuruda bulunabilirler. Bu özgün uygulamanın tüm öğrencileri motive edeceği ve tatillerini daha verimli geçirmelerini sağlayacağı belirtildi. F/Ö

Kaymakam Bilici başkanları neden topladı? Kaymakam Bilici başkanları neden topladı?

Editör: Fadime Özkaran