Başkan Koyuncu Afyonlu Bakan Göktaş’tan ne talep etti? Başkan Koyuncu Afyonlu Bakan Göktaş’tan ne talep etti?

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar İl Başkanı İsmail Kumartaşlı, Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Dinar Temsilcisi Tevfik Kılıçkaya, şehit aileleri ve gaziler, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı yaptığı teşekkür konuşmasında, daha önce bulundukları dernek binasının vakıflara devir edilmesi dolayısıyla yeni bina için araştırma çalışmaları yaptıkları sırada Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın Dinar belediyesi hizmet binası içerisinde bulunan alanı Dernek binası olarak kullanmaları için öneride bulunması üzerine belediye hizmet binası içerisine belediye tarafından Şehit ailelerine ve gazilere yakışır bir dernek binasının yapıldığını ve Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın gaziler ve şehit ailelerinin her zaman yanında olduğunu belirterek, teşekkür etti.

Belediye Başkanı Nihat Sarı ise bu anlamlı günde gerçekleştirmiş oldukları ziyaret dolayısıyla dernek temsilcilerine, şehit ailelerine ve gazilere teşekkür ederek, “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak azdır vatanımız için gözlerini kırpmadan şehit olan kahraman askerlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar İl Başkanı İsmail Kumartaşlı Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya dernek teşekkür beratı ve madalyasını takdim etti. Derneğin Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Dinar Temsilcisi Tevfik Kılıçkaya da Başkan Sarı’ya tablo hediye etti. \\T.Ö

Editör: Tuğba Özkan