Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Avrupa Ticaret ve Sanayi Odası (Eurochambres) Başkan Vekilliği'ne tekrar seçildi.  Avrupa Odalar Birliği (Eurochambres) Genel Kurulu’nu Brüksel’de gerçekleşti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 2024–2025 yılllarında da Eurochambres Başkanlık Divanı’nda Başkan Yardımcısı olarak görevini sürdürecek.

“GURURLA TEMSİL ETMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Türkiye'nin ticaret ve sanayi alanında başarılı bir temsilcisi olan Hisarcıklıoğlu'nun yeniden seçilmesi, ülkemizin ticaretteki etkinliğini pekiştiren bir gelişme olarak kabul değerlendirildi. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Hisarcıklıoğlu, ‘’Uluslararası iş kuruluşlarında ülkemizi ve iş dünyamızı gururla temsil etmeye devam ediyoruz’’ diye konuştu.

2024-KPSS Lisans başvuruları başladı! 2024-KPSS Lisans başvuruları başladı!

BAŞKAN SERTESER, TEBRİK ETTİ

Hisarcıklıoğlu’nun Avrupa Ticaret ve Sanayi Odası (Eurochambres) Başkan Vekilliği’ne seçilmesi sadece Afyonkarahisar'da değil, tüm Türkiye'nin iş dünyasında da memnuniyetle karşılanırken, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na tebrik mesajı yayınladı. N\S

Editör: Nurbanu Soy