Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in önderliğinde, Afyonkarahisar Belediyesi önünde Afyonkarahisar Belediyesi ile Hak-İş Konfederasyonu arasında ek zam protokolü imzalandı.  

Törende konuşan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Hepimiz bizler de, sizler de güzel Afyon'umuzu daha tanınır, daha temiz ve daha yaşanılabilir bir hale getirmek için gayret sarf ediyoruz. Sizler de bizler de çok iyi biliyoruz ki iller bankasından üç yüz bin nüfuslu Afyon’a ayrılan hissesinden maaşlarımızı alıyoruz. Ailemize helal rızık götürme peşindeyiz. Bunun bilincindeyiz. Ondan dolayı büyük gayret sarf ediyorsunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

MSB: Son bir haftada 43 terörist etkisiz hale getirildi MSB: Son bir haftada 43 terörist etkisiz hale getirildi

“YOLU DA BAHTI DA AÇIK OLSUN”

Başkan Zeybek, “Şartlarımızı zorlayarak 15 bin 500 TL gibi rakam çıkardılar. Ben dedim ki 15 bin 500 TL çıktıysa 500 lira benden 16 bin lira oldu maaşlarımız. Gönlümüz daha fazla vermek ister, malum göreve geldiğimiz andan itibaren sadece bizde değil, dünyada da çok ciddi bir ekonomik kriz var. Ondan dolayı gelirlerimizde ciddi düşüşler var. Allah ikincisini bir daha göstermesin 2023 yılında da çok büyük bir deprem felaketi yaşadık. Hükümetin gelirinin yüzde atmış yüzde yetmişi gidiyor kolay değil. Dünyada ismi büyük olduğunu zanneden devletler bile böyle büyük bir felaketin altından kalkmakta zorlanacağını bizzat kendileri söylerken, elhamdülillah bizdeki yardımlaşma ferasetinden dolayı el ele, gönül gönüle vererek, yarayı kısa sürede saracağına inandığımız güçlü bir cumhurbaşkanımız var. Her zaman bizleri, vatandaşını ve ülkesini düşünen, seven ve depremzede kardeşlerimizi de aç açıkta bırakmayacağına inandığımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolu da bahtı da açık olsun diyorum.”

Belediye personelleri ise, “Mehmet Zeybek Başkanıma çok teşekkür ediyoruz. Her zaman biz işçilerin yanında olduğu için. Başkanım ölene kadar sonuna kadar arkandayız” dediler. Fadime Özkaran’ın HABERİ

Editör: Fadime Özkaran