Sporcuların başarısı ilçede ve Derbent köyünde coşkuyla karşılandı. Bayat Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur, sporcuları aldıkları başarıdan dolayı tebrik ederek, bisiklet ile ödüllendirdi.

Başkan Bodur, "Sporcularımızın bu başarısı bizleri gururlandırdı. Onları her zaman destekleyeceğiz." dedi.

Okul Sporlarına Katılmak Çok Önemli

Her fırsatta ilçeleri ziyaret eden Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, okul sporlarının önemine vurgu yaparak ve tüm okulların bu projelere katılımı noktasında destek istiyor.

Afyonkarahisar’da anaç koyun tespit ve aşılaması çalışması!   Afyonkarahisar’da anaç koyun tespit ve aşılaması çalışması!  

Kasapoğlu, “Spor yapmak, öğrencilerin kendilerine olan güvenlerini artırır. Başarılarını ve gelişimlerini gördükçe, özgüvenleri artar ve kendilerine olan inançları güçlenir. Bu nedenle okul sporlarına katılımı artırmak için tüm paydaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var." dedi.

Kasapoğlu, Derbent İlkokulu öğrencilerinin okul sporları masa tenisi müsabakalarında birinci olmasını da örnek gösterdi. Kasapoğlu, "Derbent İlkokulu öğrencileri, okul sporlarına katılımları sayesinde kendilerindeki yeteneğin farkına vardılar. Bu başarının diğer belediyelere de örnek olacağını düşünüyor ve desteklerini bekliyorum." dedi.

Kaynak: GAMZE KOÇAK