Bankalar, Ramazan Bayramı öncesinde 8-9 Nisan tarihlerinde belirli saatlere kadar hizmet vermişti. Ancak bayram tatili süresince, çarşamba, perşembe ve cuma günleri resmi tatil olacak, dolayısıyla bankalar da tatil olacak.

Bayramdan Sonra Bankalar Ne Zaman Açılacak?

Bayram tatili 15 Nisan Pazartesi günü sona erecek ve kamu kurumları da bu tarihten itibaren faaliyetlerine devam edecek. Dolayısıyla bankalar da 15 Nisan Pazartesi gününden itibaren yeniden çalışmaya başlayacak.

Bankalar Bayramda Açık Mı?

Bayram tatili dahilinde çarşamba, perşembe ve cuma günlerinin resmi tatil olması sebebiyle bankalar da tatil olacak. Ancak bayramın bitiminden sonra, yani 15 Nisan Pazartesi gününden itibaren bankalar yeniden açılacak.

İslam Memiş en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı! TL ile değil bununla alan kazanacak İslam Memiş en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı! TL ile değil bununla alan kazanacak

Bayram Tatili Kaç Gün?

Bayram tatili öncesi 8 Nisan Pazartesi günü ile arife günü olan 9 Nisan idari izin kapsamına alındı. Böylece bayram tatili toplamda 9 güne ulaştı. Tatilin ardından 15 Nisan Pazartesi günü kamu çalışanları iş başı yapacak.

Kaynak: BÜLTEN