Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş, seçim vaatleri arasında yer alan mahalle fırınlarına bir yenisini daha ekleyerek verdiği sözleri tutmaya devam ediyor. Seçim beyannamesinde yer alan mahalle fırınlarının ikinci örneği, Sırakapı Mahallesi'nde tamamlandı. Başkan Altuntaş, mahalle muhtarı ve belediye meclis üyeleriyle birlikte yeni fırını ziyaret etti.

yeni açılan fırın mahalleliler tarafından memnuniyetle karşılandı

Afyonkarahisar'da Su Kuyusu Kapaklarını çaldılar! Afyonkarahisar'da Su Kuyusu Kapaklarını çaldılar!

Çobanlar Belediyesi Sosyal Tesis Alanı için kolları sıvadı Çobanlar Belediyesi Sosyal Tesis Alanı için kolları sıvadı

Yeni tamamlanan fırın, Sırakapı Mahallesi sakinleri ve ilçedeki halk tarafından memnuniyetle karşılanırken, Başkan Altuntaş, yapılan çalışmaların hızla tamamlandığını ve mahalle sakinlerine daha iyi bir yaşam standardı sunmayı amaçladıklarını belirtti.

başkan altuntaş vatandaşlarla sohbet etti

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Belediye başkanı, söz verdikleri gibi tüm mahallelerin bu hizmetten faydalanması için çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı. Sırakapı Mahalle fırını ise bu çalışmaların bir parçası olarak hayata geçirildi.

çobanlarda ikinci fırın açıldı

Çobanlar’a müjde! Çobanlar’a müjde!

Başkan Altuntaş, ziyaret sırasında fırın çalışanlarıyla da bir araya gelerek, fırının teknik özellikleri ve çalışma düzeni hakkında bilgiler aldı. Ayrıca, fırını ziyaret eden mahalle sakinleriyle de bir süre sohbet ederek istek ve önerilerini dinledi.

Kaynak: NURBANU SOY