Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan açılış programında bir konuşma gerçekleştiren Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Projenin kabulünün ardından faaliyete geçen Güneş Enerji Santralinin 1.44 MegaWatt kurulu güce sahip olduğunu, Dinar Belediyesine enerji alanında yapacağı katkının ve tasarrufun yanında elektrik dağıtım şirketi ile mahsuplaşarak artan üretim bedelinin de belediye bütçesine kazandırılacağını belirterek, Belediyeye özkaynak olacak projeler üretmeye devam ettiklerini, Dinar’a yapılan birçok önemli projenin yanı sıra bu tür gelir getirici projeleri de hizmete almaya devam edeceklerini, tesisin İlçeye ve belediyeye hayırlı olmasını temenni etti.

Başkan Başkanı Nihat Sarı’nın konuşmasının ardından sırasıyla Dinar İlçe Kaymakamı Kemal Duru, Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Konuşmaların ardından Dinar İlçe Müftüsü Ahmet Kervancıoğlu’nun dua etmesinin akabinde tesisin açılış kurdelesi Milletvekilleri, Dinar İlçe Kaymakamı Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, protokol üyeleri ve davetlilerin katılımıyla kesildi. \\T.Ö

Etkinlikler devam ediyor! Etkinlikler devam ediyor!

Editör: Tuğba Özkan