Şuhut ilçesinde üç dönemdir Belediye Başkanlığı görevini yürüten AK Partili Recep Bozkurt, dört ay önce sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla tekrar belediye başkanı olmak istediğini duyurmuştu.

‘YOLA DEVAM EDECEĞİZ’ DEMİŞTİ

Bozkurt, 2023 yılının Kasım ayında aday adaylığını şu sözlerle dile getirmişti: "Türkiye Yüzyılı'nda da Şuhut'un çehresini değiştirmeye, Şuhut için var gücümüzle çalışmaya teşkilatımızla birlikte ve en büyük destekçimiz olan Milletvekillerimiz ile birlikte yol yürüdüğümüz siz değerli hemşehrilerimiz ile devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 'Yola devam edeceğiz, durmadan gideceğiz.'"

‘’EROĞLU’NU ÇIRAKLIKLA İTHAM ETTİ’’

Bozkurt’un dün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı, ‘’Çıraklığını yapmadığınız işin ustalığını yapamazsınız’’ açıklaması dikkat çekti.

Başkan Erhan: CHP işçinin yanında! Başkan Erhan: CHP işçinin yanında!

recep bozkurt

Bozkurt’un paylaşımı bazı kesimlerce, ‘’Yeniden Belediye Başkanı olmak isteyen ve belediye başkan aday adaylığını açıklayan Bozkurt, partisinden aday gösterilmeyince seçime bir hafta kala kendini belli etti. Bozkurt, sosyal medya hesabı üzerinden AK Parti’nin Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Eroğlu’nu çıraklıkla itham etti’’ ifadeleriyle yorumlandı.

Kaynak: NURBANU SOY