Kazansan da kaybetsen de sorun yok… AK Partili isen her şartta koltuk garanti! Kazansan da kaybetsen de sorun yok… AK Partili isen her şartta koltuk garanti!

Bugünkü 11:11 haberimizde bir vatandaşın iddiasını okuyucularımıza aktarıyoruz. İddiaya göre kadim bir ilçede şu an emekli olmuş bir kamu görevlisinin görev yaptığı zamanlarda sarkıntılık, rüşvet ve görevi kötüye kullanma gibi durumlarından vatandaşın illallah dediği ifade edildi.

“BEBEK GİBİSİN, ONU İSTEMEM SENİ İSTERİM”

Çalıştığı kurumda görevi gereği vatandaşla, vatandaşın problemleriyle ilgilenmesi gereken kamu görevlisinin bunun yerine karşı cinse “Bebek gibisin, bana arkadaşını ayarlasana, onu istemem seni isterim, gel çay içelim, ben sizi Erzurum’a götüreyim, siz güzel olmanıza rağmen delisiniz, ama bana güzellik yapacan mı” gibi cümleler kurduğu iddia edilen şahsın günümüzde emekli olduğu öğrenildi.

“GÖZLÜĞÜMÜ KIRDIN, PARA VER”

Bir diğer iddia ise söz konusu kamu personelinin, yabancı uyruklu bir kadın tarafından fiziki tepki gösterilmesi sonrasında kadından şikayetçi olmamak için “Gözlüğümü kırdın, para ver” şeklinde bir durumun geliştiği gelen bilgiler arasında yer aldı. 

İlgililer istediği takdirde bu kişinin ismi ve çalıştığı kurum ile ilgili iddiayı destekleyen deliller haber merkezimiz tarafından kendilerine verilecektir.  Söz konusu şahsın çalıştığı kurumu, kurumların saygınlığının zedelenmemesi için haberimizde yer vermedik. ÖZEL HABER// FADİME ÖZKARAN 

Editör: Fadime Özkaran