CNNTürk’ün eski spikeri ve eğitmen Burak Törün’ün verdiği eğitimin açılış konuşmasını Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Mühsürler yaptı. Mühsürler, “Sözlerime başlamadan önce Erzincan’da meydana gelen toprak kayması dolayısıyla ‘Geçmiş olsun’ dileklerimi iletiyor; bu sırada toprak altında kalan işçilere bir an önce ulaşılmasını temenni ediyorum” dedi.

Burak Törün

O Üniversiteler Arasında AKÜ’de var! O Üniversiteler Arasında AKÜ’de var!

İş hayatında doğru iletişim kurulmasının önemine dikkat çeken Mühsürler, “Ekranlardan tanıdığımız Sayın Burak Törün’ü bugün siz değerli üyelerimizle buluşturmanın mutluluğu içindeyiz. Sayın Törün, hep sevginin önemini vurgular; bugün de dünya genelinde Sevgililer Günü kutlanıyor. Bu nedenle güzel bir buluşma olacağı kanısındayım. İletişim, iş hayatında olmazsa olmaz kuraldır. Yapılacak işin doğru tanımlanmasından, ürünün müşteriye sunulması; aynı zamanda müşteri memnuniyetinin sürdürülebilir olmasının anahtarı iletişimdir. İş hayatında iletişimden kastımız ise, daha çok yönetici-personel, personel-personel ve yönetici-yönetici arasındaki bilgi akışı, duygusal yaklaşım ve etkileşimdir. Çoğu işyerinde iş arkadaşları, kendi aile üyelerinden çok birbirilerini görmekte, bu durum sağlıklı bir iletişimle mutluluğa dönüşmektedir” ifadelerini kullandı.

Burak Törün

Mühsürler’in ardından Burak Törün “İletişimci kimdir, nasıl algılanır?”, “İletişim kurarken yaptığımız hatalar nelerdir?”, “Etkin iletişimin olmazsa olmazı nedir?” “Karizma nasıl oluşturulur?”, ‘Liderlerin en belirgin özellikleri nelerdir ve nasıl lider olunur?”, “Zihinsel imaj nasıl yönetilir?”, “Bilinçaltı, en doğru biçimiyle nasıl kodlanır?” sorularının da yanıtlarının yer aldığı ayrıntılı bir sunum gerçekleştirdi.

Burak Törün

Yaklaşık 2,5 saat süren eğitim, fotoğraf çekimi ve katılım belgelerinin takdimi ile sona erdi.

Kaynak: FATMA SEDA CAN