Toplantı, Kaymakamlık ofisinde yapıldı ve birçok önemli isim bu toplantıda yer aldı. Valilik İl Planlama Uzmanı Resul Bakar, Avrupa Birliği Proje Uzmanı Ali Ertürk, Afyonkarahisar Kadın Kültür Evleri Koordinatörü Bora Yiğit ve Emirdağ Kadın Kültür Evi Müdürü Arzu Süsler Deniz, toplantıda hazır bulunan diğer isimlerdi.

Emirdağ Kadın Kültür Evi'nde yapılan ve yapılması planlanan çalışmaların ana konusunun oluşturduğu bu toplantı, oldukça verimli geçti. Toplantının bitiminde, Afyonkarahisar  Valisi Doç.Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı adına Kaymakam Bilici'ye, Emirdağ Kadın Kültür Evi ve Kooperatifi için yaptığı çalışmalardan dolayı takdir belgesi takdim edildi.

Ödülünü alan Kaymakam Bilici duygularını "Sayın Valimizin önderliğinde Kadın Kültür Evimiz adına çok güzel çalışmalara imza attık. İnşallah pek çok güzel çalışmaya da imza atmaya devam edeceğiz. Desteklerinden ve teveccühlerinden dolayı Sayın Valimize şükranlarımı sunuyorum" şeklinde ifade etti. FADİME ÖZKARAN

Kaymakam Kılıçtürk ve Başkan Kılınçarslan, hangi konuda bilgi aldı? Kaymakam Kılıçtürk ve Başkan Kılınçarslan, hangi konuda bilgi aldı?

Editör: Fadime Özkaran