Dinar Belediyesi “Çocuklarımız Can dostlarla Beraber” projesi kapsamında 4 Ekim Hayvanları Koruma gününde Dinar merkezinde eğitim gören ilkokul öğrencileri, Dinar Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Geçici Rehabilitasyon Merkezinde can dostlarla bir araya geldi.

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Dinar Belediye meclis üyeleri Erkan Kırtaş ve Neşe Taşpınar ile birlikte rehabilitasyon merkezine gelen çocuklar ile bir süre sohbet ederek, öğrenciler ile sokak hayvanlarının beslenme noktalarına mama bıraktı.

“MERKEZİMİZDE 180 ÖĞRENCİMİZİ AĞIRLADIK”

Bolvadin’in eğitim durumu değerlendirildi! Bolvadin’in eğitim durumu değerlendirildi!

Sokak Hayvanları Koruma Gününde 180 öğrencimize Merkezde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Dinar Veteriner Hekimi sokak hayvanlarının en bakım, tedavi ve kısırlaştırma işlemlerinin yapıldığını belirterek, aynı zamanda hayvanseverlerin merkezden sokak hayvanlarını sahiplendiğini de ifade etti.

“ÖĞRENCİLERİMİZE KÜÇÜKLÜKTEN HAYVAN SEVGİSİNİ AŞILIYORUZ”

Özellikle ilkokul öğrencilerinin Merkezii ziyaret etmesini istediklerini belirten Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamayı amaçlıyoruz. Çocuklarımız burada sokak hayvanlarımızı görünce çok mutlu oldular. Beslenme noktalarına mama bırakarak küçük yavruları sevme imkânı buldular. Can dostlarımızın bir gün değil her gün yanındayız” ifadelerini kullandı. \\T.Ö

Editör: Tuğba Özkan