Hayatın içinde maddi ve manevi sorumluluğu çok büyük olan görevlerden birisinin hiç kuşkusuz itfaiyecilik mesleği olduğuna değinen Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı yayımladığı mesajında, “Muhtelif yangın ve kazalarda can ve mal kaybını korumaya yönelik görev yapan itfaiyecilerimiz, diğer yandan da kendi canlarını riske atmaktadır. İtfaiyecilerimiz insanın hayatını etkilediği kadar, doğadaki diğer canlıların da yaşama sebebi olabilmektedir. Onlar, kimi zaman araçlarımızın kaputlarında, kimi zaman apartman çatılarında, kimi zaman ağaç tepelerinde, kimi zamansa orman yangınlarından zarar görmemek için umutla ama çaresizce yardım bekleyen canlıların ve can dostlarımızın da kahramanlarıdır” ifaderini kullandı.

İTFAİYE ERLERİNE BİZLER DE DESTEK OLMALIYIZ!

Başkan Kılınçarslan, o çiftin mutluluğuna ortak oldu! Başkan Kılınçarslan, o çiftin mutluluğuna ortak oldu!

Vicdani bir görev olmaktan öte canlı hayatı için zorunluluk olduğunu vurgulayan Başkan Sarı, “Zorlu mesleklerini kahramanca icra eden itfaiye erlerine bizlerin de destek olması; başta izmarit gibi, ormanda piknik yapmak gibi, tarımsal faaliyetlerde kolayca yangına sebebiyet verebilecek durumlara karşı bilinçli olunması toplumsal ve vicdanı bir görev olmaktan öte canlı hayatı için zorunluluktur” dedi. 

“Bu duygu ve düşüncelerle itfaiye teşkilatımıza teşekkür ediyor, bugüne kadar emek vermiş olan, kaybettiğimiz tüm kahraman itfaiye görevlilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, başta Belediyemizin itfaiye mensupları olmak üzere bu hayati sorumluluğu yüksek görevi üstlenen tüm itfaiyecilerimize görevlerinde başarı ve kolaylıklar diliyorum” diyerek cümlelerini sonlandırdı. \\T.Ö

Editör: Tuğba Özkan