Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin tarihi adımlarını ve ulusal egemenlik ilkesinin önemini vurguladı.

81 İl Müdürü bir araya geldi! 81 İl Müdürü bir araya geldi!

9Ff6Bea8 B356 45D0 Aa2D E8A7380Bd5B3

İl Başkanı Erhan, Mesajında Şunları Belirtti:

"Bugün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıl dönümünde, milletimizin tarihi direnişinin ve bağımsızlık mücadelesinin anlamını bir kez daha hatırlıyoruz. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, Samsun'dan başlayan bu mücadele, milletimizin esareti reddedip özgürlüğüne kavuşma iradesini simgeliyor.

Türkiye'nin dört bir yanında, milletimizin büyük destek ve teveccühüyle çıktığımız 31 Mart Yerel Seçimleri'nde birinci parti olarak çıktık. Bu büyük sorumluluğun bilinciyle, partimiz her kentte ve her kademesiyle üstlendiği görevlerin gereğini kararlılıkla yerine getirecektir.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak, ulusal egemenlik ve halk iradesinin tartışmasız biçimde tecelli ettiği ve korunduğu bir düzen için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Türkiye siyasetinde yeni bir dönemin başladığı bu günlerde, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarına minnettarız.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucu iradesine ve ülkemizin geleceğine olan inancımızı bir kez daha vurguluyoruz."

Kaynak: GAMZE KOÇAK