Cumhuriyet Halk Partisi'nden şok istifa! CHP'de kim istifa etti? İstifa ederken neler söyledi? Detaylar haberimizde... 

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Emsal Gedikkaya, partisine ve seçim kampanyasına zarar gelmemesi adına sabırla çalıştıklarını ifade etti. Ancak il başkanı ve yönetiminin ötekileştirici tutumundan dolayı istifa ettiğini belirtti.

MOBBİNG UYGULANIYOR 

Gedikkaya, il başkanlığı ve yönetiminin kadını değersizleştirme söylemleriyle mobbing uyguladığını savunarak istifasını açıkladı. Bu tutumun çalışma iştahını kapatıp hedefleri uzaklaştırdığını ifade etti.

CUMHURİYETİN IŞIĞINDA DEVAM 

İstifa kararını açıklayan Gedikkaya, Cumhuriyetimizin 100. yılında başladığı görevinden istifa ettiğini belirtti. Ancak bireysel olarak Cumhuriyetin ışığında mücadelesine devam edeceğini vurguladı.

I M G 20240421 W A0037

Gedikkaya'nın açıklaması; 

Öncelikle; Partime ve yerel seçim sürecinde olan başkan adaylarının seçim kampanyasına zarar gelmemesi adına, sabırla çalıştık sustuk ve seçimin bitmesini bekledik. 

Tam da CUMHURİYETİMİZİN 100. yılında 17.04.2023 tarihinde çalışmalara başladığım partimde, 23.08.2023 tarihinde İl Kadın Kolları Başkanı olarak devam eden görevimde, İl Başkanı ve yönetiminin “Adamcı, kurşun asker” yaftasıyla ötekileştirmesinden, çalışma iştahımızı kapatıp hedefleri daima uzaklaştırmak olan, kadını değersizleştirme söylemleriyle mobbing uzmanlığı yapan bu yönetimle çalışamayacağım için İl Kadın Kolları Başkanlığı görevimden istifa ediyorum.

Lakin daima CUMHURİYETİN ışığında bireysel mücadeleme devam edeceğim. 

Saygılarımla 

Emsal GEDİKKAYA

AK Partili Vekiller Afyon’a müjdeyi verdi! AK Partili Vekiller Afyon’a müjdeyi verdi!

Kaynak: FADİME ÖZKARAN