Gerçekleşen kahvaltıya Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, CHP Afyonkarahisar il Başkanı Faruk Duha Erhan, Parti Meclis Üyesi Yalçın Görgöz ve Afyonkarahisar’ın basın mensupları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, öncelikle şehitlerimizi rahmetle anarak, gazetecilerin toplumun haber alma özgürlüğünün garanti unsuru olduğunu ve gazeteciliğin özgür bir şekilde icra edilmesinin büyük bir öncelik olduğunu vurguladı.

Dışişleri Bakanı Fidan: "İsrail’e karşı açılan soykırım davasına müdahil olacağız" Dışişleri Bakanı Fidan: "İsrail’e karşı açılan soykırım davasına müdahil olacağız"

Programın devam eden kısmında CHP Afyonkarahisar Parti Meclis Üyesi Yalçın Görgöz, emeğiyle öne çıkan ve hakları ela alınmayan bağımsız basının önemini dile getirdi ve Afyonkarahisar için sosyal demokrat belediyecilik anlayışını getirme taahhüdünde bulundu. Görgöz, CHP'nin Afyonkarahisar'daki başkan adayı Burcu Köksal'a başarılar diledi ve kentin beklediği hizmetleri sunmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Son olarak kahvaltı etkinliğinin ev sahibi olan CHP'nin belediye başkan adayı Av. Burcu Köksal, tüm katılımcı gazetecilerin özel günlerini kutladı ve kendi projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Köksal sözlerinde, Afyonkarahisar'de kentsel dönüşüm projelerine ve jeotermal kaynakların yönetimine ilişkin eleştirilerde bulunarak, bu konulardaki sorunlara dikkat çekti ve çözüm önerilerini sunmayı ihmal etmedi.

GÖRÜNTÜ. CEMİLE KAYTAN 

Kaynak: CEMİLE KAYTAN