Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürü Özkan Parlak, Afyonkarahisar Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Mustafa Yeşilyurt'u misafir etti. Yeşilyurt, yeni görevine başlayan Parlak'a "hayırlı olsun" temennisinde bulunmak için nezaket ziyaretinde bulundu.

Bu gerçekleşen buluşmada, Afyonkarahisar'ın çiftçilerini ilgilendiren önemli konular ele alındı. İşbirliği içinde yürütülecek çalışmalar ve projeler, tarım sektörüne yönelik geliştirilebilecek stratejiler üzerinde duruldu. Ziyaret sırasında, bölgenin tarımsal potansiyelini maksimize etmeye yönelik fikir alışverişi yapıldı.

Afyonkarahisar'da Suriyeli şahıslar arasında bıçaklı kavga! Afyonkarahisar'da Suriyeli şahıslar arasında bıçaklı kavga!

İl Tarım ve Orman Müdürü Özkan Parlak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Müdür Yeşilyurt'a verdikleri destekten ve gösterdikleri nezaketten ötürü teşekkürlerini sundu. Tarım sektörünün bölgedeki temsilcileri arasındaki bu tür diyalogların önemini vurguladı.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşme, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu. Afyonkarahisar'ın tarımına katkı sağlayacak bu ve benzeri diğer görüşmelerin devam etmesi bekleniyor. >>TUĞBA ÖZKAN

Editör: Tuğba Özkan