Manisa’nın Alaşehir ilçesi Yeni Mahalle Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde bulunan bir restoranda saat 02.00 sıralarında çıkan kavgada insanlar yerine silahlar konuştu. Çıkan kavgada Erkan Ildız (40) tüfekle vurularak olay yerinde hayatını kaybederken M.E.D. (45), S.T. (45) ve İ.Ö. (52) ise yaralandı. Yaralılar Alaşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk tedavilerinin ardından İ.Ö. Salihli Devlet, S.T. Manisa Celal Bayer Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi.

Olay Alaşehir’deki bir içkili restoranda yaşandı. İddiaya göre iş yeri sahibi F.I. (29) ve gazinoyu çalıştıran Erkan Ildız ile geçtimiz günlerde alacak verecek konusundan dolayı husumetli oldukları S.T. ve esnaf M.E.D. isimli şahıslar arasında tartışma çıktı. Yaşanan gerginlik tansiyonu arttırdı.  Tartışma sonunda birbirlerine silah çeken taraflardan Erkan Ildız olay yerinde hayatını kaybetti.

Uyuşturucuyu satamadan yakalandı Uyuşturucuyu satamadan yakalandı

S.T. isimli şahıs tüfekle ateş edilmesi sonucu sağ bacağından, gazinoda işçi olarak çalışan İ.Ö. karın kısmından yaralandı. Olayda M.E.D. isimli şahıs da yaralandı. Yaralılar 112 ekipleri tarafından Alaşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk tedavileri yapılan yaralılardan İ.Ö., Salihli Devlet Hastanesine, S.T. Celal Bayer Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. M.E.D. ise Alaşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. İHA

Editör: Cemile Kaytan