O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında sahne alarak daha da geniş bir izleyici kitlesi kazanan genç sanatçı, şimdiden milyonlarca kez dinlenen parçalarıyla genç yaşta müzik dünyasında dikkat çekiyor. Peki, INJI kimdir? Hayranları tarafından sıklıkla sorulan "INJI sahne adıyla tanınan İnci Güran kaç yaşında ve nereli?" sorularının yanıtlarına yakından bakalım.

Eski aşıklar gündem oldu: Ebru Gündeş ve Kerem Alışık'tan Duygusal Anlar! Eski aşıklar gündem oldu: Ebru Gündeş ve Kerem Alışık'tan Duygusal Anlar!

Philadelphia'da yaşayan ve TikTok'ta "GASLIGHT" ve "MADELINE" adlı singleları ile tanınırlık kazanan INJI, 2022 yılında ön plana çıktı. Ancak asıl patlamayı 2023 Kasım'ında yayınladığı ve geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan "Bellydancing" ile yaptı.

Proje Sonuç Konferansı başladı! Proje Sonuç Konferansı başladı!

Injı

INJI, yani İnci Güran kaç yaşında diye merak edenler için: İstanbul doğumlu sanatçı, 3 Ocak 2000 tarihinde dünyaya geldi. Müziğe olan ilgisi ve yeteneği küçük yaşlardan itibaren belli olan Güran, 8 yaşında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na kaydolup burada klasik piyano ve müzik teorisi eğitimi aldı.

Göğüs Dekolteli Veda Pozuyla Sosyal Medya Sarsıldı! Göğüs Dekolteli Veda Pozuyla Sosyal Medya Sarsıldı!

Lise yıllarında Londra'ya taşındı ve caz gruplarında, korolarda sesini duyurdu. Daha sonra Amerika Birleşik Devletleri'ne giderek Pennsylvania Üniversitesi, Wharton School'da Ekonomi alanında eğitimini sürdürdü.

Tiktokk

INJI'nin müzik kariyerinde ilk dikkat çekici başarısı, "GASLIGHT" adlı parçasının TikTok'ta yayılan demosunun viral olmasıyla yaşandı. Ancak onu asıl popüler yapan 2 Kasım 2023'te müzik platformlarında yayınlanan "Bellydancing" şarkısı oldu.

Günden güne artan bir hayran kitlesine sahip olan INJI, "Madeline", "I'm Sorry" ve "I'm Not Your Baby" gibi parçalarla da müzikseverlerin beğenisini kazanıyor. Genç yaşta kariyerine hızlı bir giriş yapan INJI'nin hayatı, başarısı ve gelecekteki projeleri şimdiden pek çok kişinin merak konusu haline gelmiş durumda.

Kaynak: TUĞBA ÖZKAN