Emek bayramı, ekmek parası! Emek bayramı, ekmek parası!

Azra bebeğin babası Hakan Güngör ziyarette bir açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi:

“Bugün, SMA hastası Azra bebek ve ailesi olarak, size verdiğiniz büyük desteklerden dolayı derin teşekkürlerimizi iletmek için sizi ziyarete geldik.

Azra bebek yaşam mücadelesi verirken, sizin gibi bir liderin desteklerini arkamızda hissetmek bize her zaman büyük güç verdi. Azra’nın sağlığı için gereken tedavileri ve bakımı alabilmesi için gösterdiğiniz çaba ve ilgi, sadece bir belediye başkanından değil, bir insanın diğer insanlara olan sorumluluğundan kaynaklanan bir davranıştır.

SMA hastalığıyla mücadele eden aileler olarak, toplumun dayanışma ve yardımlaşma gücünü görmek, bu zorlu yolculukta bize umut verdi. Sizin öncülüğünüzde gerçekleştirilen projeler ve yardım kampanyaları, SMA hastalarının yaşam koşullarını iyileştirmek ve farkındalık yaratmak için büyük bir adım attı. Bu çalışmalar sayesinde değerli Sandıklı halkı bizi bağırlarına bastı, destek olmak için her şeyi yaptılar Allah herkesten razı olsun.

Yardım kampanyasının %100’e ulaşmasında sadece Azra bebek ve ailesi adına değil, tüm toplumumuz adına minnettarız. Bu vesileyle 24 Eylül Pazar günü saat 17:00’de Belediye önünde yapılacak olan Azra kızımızı balonlarla uğurlama etkinliğine herkesi tekrar davet ediyor, bütün kalbimizle teşekkürlerimizi sunuyoruz. İyi ki varsınız” dedi. Ziyaret çekilen fotoğrafla sona erdi.

Azra bebeğin babası Hakan Güngör Sandıklı Belediye Başkanına teşekkür etti. Azra bebek ve ailesinin yaşamış oldukları zorluluğa Mustafa Çöl kayıtsız kalmadı. G/A