Afyon’da arama yapılan şahsın işyerinden bakın ne çıktı? Afyon’da arama yapılan şahsın işyerinden bakın ne çıktı?

Erdoğan, sadece seçim beyannamelerini değil, milletin huzuruna çıkaracakları belediye başkan adaylarını belirlerken de bu hassasiyetle hareket ettiklerini dile getirdi. "Kuşatıcı, kucaklayıcı, nitelikli, vizyoner ve toplumun tüm kesimlerini temsil eden adaylar olmasına özellikle dikkat ettik" diyen Erdoğan, milletin de belediye başkan adaylarını bağrına basacağına inandıklarını söyledi.


"Şimdi burada öyle bir ses vermenizi istiyorum ki Ege'den Akdeniz ve Karadeniz'e kadar duymayan kalmasın" diyen Cumhurbaşkanı, Afyonkarahisar halkına seslenerek, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde Türkiye'nin geleceği için kararlı olmalarını istedi.
Alandakilere seslenerek "31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız? 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için kararlı mıyız? 31 Mart'ta gerçek belediyeciliği tercih ediyor muyuz? Bunun için seçim gününe kadar kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Büyük ve güçlü Türkiye vizyonumuza sıkı sıkıya sahip çıkmaya var mıyız? Seçim akşamı Afyon ile birlikte Türkiye haritasını Cumhur İttifakı'nın renkleriyle boyamaya var mıyız?" diyen Erdoğan, "Evet" yanıtını alınca "Rabb'im hepinizden razı olsun" ifadelerini kullandı.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI TANITILDI
Afyonkarahisar'daki mitingde, Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca AK Parti'nin belediye başkan adaylarını tanıttı ve onlara destek çağrısında bulundu. Adaylara, "çok çalışın" talimatı verdi.

AK PARTİ'NİN AFYONKARAHİSAR'DAKİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI ŞU ŞEKİLDEDİR:
Başmakçı: Ramazan Kök
Bayat: Halil İbrahim Bodur
Bolvadin: Fatih Kayacan
Çay: Hüseyin Atlı
Çobanlar: Ali Altuntaş
Dazkırı: Fatih Çiçek
Dinar: Nihat Sarı (Cumhur İttifakı)
Emirdağ: Serkan Koyuncu
Evciler: Ali Dede Savaş (Cumhur İttifakı)
Hocalar: Ali Arslan
İhsaniye: Emine Gökçe
İscehisar: Seyhan Kılınçaslan
Kızılören: Hüseyin Korkmaz
Sandıklı: Adnan Öztaş
Sinanpaşa: Erdal Karaman
Sultandağı: Mehmet Aldırmaz
Şuhut: İbrahim Eroğlu

Kaynak: CEMİLE KAYTAN