Dinar Kaymakamı Duru, trafik denetimine katıldı! Dinar Kaymakamı Duru, trafik denetimine katıldı!

Cumhuriyet Yürüyüşü, Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayarak, Atatürk Parkı güzergahından tekrar Cumhuriyet Meydanı'na döndü. Gençler ve öğrencilerin omuzlarında taşıdığı 45 metre uzunluğundaki Türk bayrağı, yürüyüşe ayrı bir heyecan kattı. Yürüyüşün tamamlanmasını takiben, Cumhuriyet Meydanı'ndaki kalabalık saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı hep bir ağızdan okudu.

Mehteran takımının eşlik ettiği ve halkın yoğun katılımıyla gerçekleşen Cumhuriyet Yürüyüşü, büyük bir coşku ile tamamlandı. Yürüyüş sonrası mehteran takımının performansı seyircilerden büyük beğeni topladı. Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, gösteri sonunda mehteran takımına teşekkür ederek, günün anısına Suçıkan Maketi hediye etti.

Mehteran gösterisinin sona ermesinin ardından, Belediye Bandosu sahne aldı. Bando, Cumhuriyet Bayramı'na özgü marşları seslendirerek, vatandaşlara duygu dolu anlar yaşattı.

Bando gösterisi sonrasında, Marsyas Halk Oyunları ekibi sahneye çıktı. Ekibin sergilediği zeybek gösterileri, vatandaşlara bayram coşkusunda ayrı bir güzellik kattı. Bu etkinliklerle Dinar'da düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, coşkuyla tamamlandı. \\T.Ö

Editör: Tuğba Özkan