Hükümet Konağı Caddesi'ndeki törene, Isparta Valisi, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı, siyasi parti il başkanları, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Baruş, Albay Kahraman ve Belediye Başkanı Başdeğirmen halkı selamlayarak bayramlarını kutladı.

Otomobile çarpan motosikletteki 2 kişi öldü! Otomobile çarpan motosikletteki 2 kişi öldü!

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan Vali Baruş, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü yıldönümünü eşsiz bir coşkuyla kutlamanın sevincini ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Hürmet ve şükranla şehitlerimizi ve gazilerimizi anarak, Türkiye Cumhuriyeti'nin yükselmesi ve ileri gitmesi için çalışan tüm vatandaşlara minnettar olduklarını belirtti. Isparta'nın, Cumhuriyetin başarılarını ikinci yüzyılında da devam ettireceği sözünü verdi.

Şiirlerin okunması ve halk oyunları gösterisinin ardından düzenlenen resmi geçit töreni coşkuyla gerçekleştirildi. Mehteran takımının geçişiyle başlayan geçit töreninde komandoların geçişi sırasında vatandaşlar alkışlarıyla destek verdi. İHA

Editör: Tuğba Özkan