İlçe altyapı ve ulaşım konularında daha modern ve güvenli bir şehir olmasının hedeflendiği bu çalışma, Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ün direktifleri ve ekibinin çalışmalarıyla gerçekleştiriliyor. TOKİ bölgesindeki asfaltlama çalışmaları da bu hedef doğrultusunda önemli bir adım olarak karşımıza çıkıyor.

Dr. Mustafa Çöl, incelemeleri sırasında çalışmaların ilerleme durumu hakkında detaylı bilgi aldı ve işçilerle bir araya gelerek projenin önemini vurguladı. Ayrıca, asfaltlama çalışmalarının zamanında ve en yüksek kalitede tamamlanmasını sağlamak için Sandıklı Belediyesinin taahhüt ettiği tüm standartlara uyulduğundan emin olmak için titiz bir denetim yaptı.

Gönüllü Hanımlar Derneği, Başkan Öztaş'a ne ziyaretinde bulundu? Gönüllü Hanımlar Derneği, Başkan Öztaş'a ne ziyaretinde bulundu?

ÇALIŞMALAR BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Dr. Mustafa Çöl; “İlçemizin dört bir yanında daha iyi ve güvenli bir ulaşım ağı oluşturma hedefimize bir adım daha yaklaşmak için TOKİ’de gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledim. İlçemizin altyapısını güçlendirmek ve sürdürülebilir bir çevre oluşturmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu kapsamda, TOKİ bölgesindeki asfaltlama çalışmaları da büyük önem taşıyor. Yolların düzgün, güvenli ve erişilebilir olması, hemşehrilerimizin günlük yaşamlarını kolaylaştırırken aynı zamanda ilçemizin genel estetiğini de artırıyor. İlçemizin her köşesinde sürdürdüğümüz bu tür projelerle, yaşam kalitemizi yükseltmeyi ve ekonomik büyümeyi teşvik etmeyi amaçlıyoruz. İlçemizin daha modern bir ilçe olması için çabalıyoruz ve bu yolculukta sizin desteğiniz ve anlayışınız bizim en büyük gücümüz. Sağlıklı ve güvenli bir ilçe için elbirliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte daha güzel günler bizi bekliyor” İfadelerine yer verdi. N\S

Editör: Nurbanu Soy