Marmara Denizi'nde Balıkesir açıklarında 4,1 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Bu bilgi, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)'ın internet sitesinde yer aldı. Merkez üssü Marmara Denizi olan bu sarsıntı, Balıkesir'in 3,1 kilometre açıklarında kaydedildi. Sarsıntı, saat 23.05'te ve 4,3 kilometre derinlikte meydana geldi.

Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 ölü! Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 ölü!

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, kentte herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığını bildirdi. Erdek açıklarında meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki deprem, kentte herhangi bir olumsuzluğa yol açmamıştır. Vali Ustaoğlu, depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını ve ekiplerin arama çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan başarılı takip ve açıklamalar sayesinde, halkın deprem hakkında anlık bilgiye ulaşması sağlandı. AFAD'ın internet sitesinde dün gece saat 23.05'te verilen bilgiye göre, Balıkesir'in 3,1 kilometre açıklarında 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiş ve bu sarsıntının 4,3 kilometre derinlikte olduğu belirtilmişti.

Editör: Tuğba Özkan