Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Sarı, toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı çok özel gecelerden biri olan Miraç Kandili'nde, toplumun bu önemli değerleri daha da önem kazandığını vurguladı.

BAŞKAN SARI'NIN MESAJI

Başkan Sarı mesajında, Miraç Gecesi'nin üç ayların içinde yer alan mübarek gün ve gecelerden biri olduğunu belirterek, bu gecenin feyiz ve bereketin coştuğu bir zaman dilimi olduğunu ifade etti. Miraç'ın, peygamberimiz (S.A.V.) şahsında insanlığın önüne açılmış sınırsız bir terakki ufku olduğunu vurgulayan Başkan Sarı, bu geceyi bir yükseliş olarak nitelendirdi.

KANDİLLERİN ÖNEMİ

Türkiye'nin tohumda İsrail'e bağımlılığı yok Türkiye'nin tohumda İsrail'e bağımlılığı yok

Kandillerin, yüreklerin kin ve nefret duygularının temizlenmesi için bir fırsat olduğunu belirten Başkan Sarı, bu mübarek günler vesilesiyle dostluklara daha da önem verilmesi gerektiğini, kırgınlıklardan kaçınılması ve yapılan hataların telafi edilmesi gerektiğini dile getirdi.

TEMENNİ VE KUTLAMA

Başkan Sarı, mesajının sonunda tüm İslam âleminin ve hemşerilerinin Miraç Kandili'ni kutlayarak, bu özel günün hayırlara vesile olmasını temenni etti.

ns

Kaynak: GAMZE KOÇAK