Dinar Kaymakamı Kemal Duru, 6 Şubat depreminin yıldönümünde duygu dolu bir anma mesajı paylaştı. Mesajında, geçtiğimiz yılın bu gecesinde yaşanan Asrın Felaketi'nin yarattığı derin üzüntüyü ve büyük yıkımı hatırlattı.

dinar

YAŞANAN FELAKETİN İZLERİ

Kaymakam Duru, mesajında, 6 Şubat'ta yaşanan depremin milleti derinden etkileyen bir felaket olduğuna vurgu yaptı. Bu acı olayın, birliktelik ruhunu güçlendirmek adına devletin her kurumu, her çalışanı ve milletin her ferdi tarafından büyük bir özveri ile sarılan bir sürece dönüştüğünü ifade etti.

DEVLETİN ÇABALARINA MİNNETTARLIK

Mesajında, devletin canla başla çalışan her kurumuna ve çalışanına minnettarlık duygularını ileten Kaymakam Duru, milletin yaralarını sarmak için gösterilen çabanın takdire şayan olduğunu belirtti. Bu süreçte devletin ve milletin birlikte hareket etmesinin, yaşanan felaketi atlatmak adına büyük bir dayanışma örneği olduğunu ifade etti.

RAHMET VE BAŞ SAĞLIĞI DİLEĞİ

Dışişleri Bakanı Fidan: "İsrail’e karşı açılan soykırım davasına müdahil olacağız" Dışişleri Bakanı Fidan: "İsrail’e karşı açılan soykırım davasına müdahil olacağız"

6 Şubat 2023 depreminde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle anan Kaymakam Duru, yakınlarına sabır ve baş sağlığı diledi. Allah'tan, millete bir daha böyle acılar yaşatmamasını temenni etti.

Deprem-14

Kaynak: AHMET SARLIK