13 il ve 31 kulüpten 230 sporcunun katıldığı yarışlarda Ahmetcan İşlek, C1 500 metrede gümüş madalya ve C1 200 metrede altın madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti. Büyük kadınlar kategorisinde ise Sude Gölcük, K1 500 metrede bronz madalya kazandı. Kano branşının ilimizde başlamasıyla birlikte sporcularımız kısa sürede başarı elde etmeye başladılar.

SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM

Sporcuların başarısı, Afyonkarahisar’da büyük sevinçle karşılandı. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, “İlimizde yeni spor dallarından biri olan Kano branşında antrenörümüzün ve sporcularımızın başarı elde ettiğini görmek bizleri gururlandırdı. Bu başarıda emeği geçen sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Arat: Yerli, yabancı herkesle görüşüyoruz Beşiktaş Kulübü Başkanı Arat: Yerli, yabancı herkesle görüşüyoruz

SPORCULARA BÜYÜK MORAL OLDU

Kasapoğlu, Afyonkarahisar’da kano sporunun gelişmesi için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi. Sporcuların önümüzdeki günlerde Ordu’da yapılacak Durgunsu Kano Okul sporları Türkiye Şampiyonasında ve Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Kupasında da mücadele edecekler.

Kaynak: BÜLTEN