Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Eczacılar Günü dolayısıyla Sandıklı’daki Eczacılara çiçek hediye ederek, günlerini kutladı. Sandıklı eczacıları Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’e bu nazik jest için teşekkür ederek, duydukları memnuniyet ifade ettiler.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Dr. Mustafa Çöl, “Toplumumuzun sağlığı için özveriyle çalışan eczacıların bu anlamlı gününü kutlamak, benim için ayrı bir onur ve zevktir. Eczacılarımız, sağlık sektörünün vazgeçilmez bir parçasıdır. Onlar, hastalarımızın ihtiyaçlarını karşılamak, doğru ilaçları sağlamak ve sağlıklı yaşam konusunda rehberlik etmek gibi kritik bir rol üstlenirler. Toplumumuzun sağlığını korumak ve iyileştirmek adına ellerinden gelenin en iyisini yaparlar” dedi.

Toplum sağlığına olan katkılarına dikkat çekmek istendiğini ifade eden Başkan Çöl, “İlçemizdeki eczacılarımıza bir teşekkür etmek ve onların emeklerini takdir etmek amacıyla çiçeklerle dolu bir etkinlik düzenledik. Bu etkinlikle, eczacılarımızın gösterdiği özverili çalışma ve toplum sağlığına olan katkılarına dikkat çekmek istedik.”

“DEĞER BİLMELİ VE TAKDİR ETMELİYİZ”

Başkan Kılınçarslan, o çiftin mutluluğuna ortak oldu! Başkan Kılınçarslan, o çiftin mutluluğuna ortak oldu!

Başkan Çöl, “Sizler, toplumumuzun sağlığını koruma misyonunu yerine getiren önemli sağlık profesyonellerisiniz. Çalışmalarınızın değerini bilmeli ve takdir etmeliyiz. Hep birlikte daha sağlıklı bir geleceğe adım atmaya devam edelim.  Bu vesileyle, ilçemizdeki tüm eczacılarımıza teşekkür ediyor, Eczacılar günlerini bir kere daha tebrik ediyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı. Toplantı çekinilen fotoğrafların ardından son buldu. \\T.Ö

Editör: Tuğba Özkan