Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü 2023 Yılı yatırım programı kapsamında tamamlanan ve devam eden işler ile geleceğimizin teminatı çocuklarımız modern eğitim yuvalarına kavuşurken, eğitim-öğretimdeki fiziki eksiklikler de bir bir giderilmiş oluyor.

ÖSYM, hafta sonu iki sınav yapacak! ÖSYM, hafta sonu iki sınav yapacak!

Bu kapsamda 42 adet okul yapım işine ait 1 okulun yapım işleri tamamlanarak öğrencilerin hizmetine sunuldu. 21 okulun inşaatı devam ederken, 7 okulun yapılmasına dair ihale işlemleri sürüyor. 3 adet okulda ise ihale öncesi işlemler devam ediyor. Yine bu kapsamda 40 okulun bakım ve onarımı için ihaleler yapıldı. 20 okula doğalgaz bağlanması için dönüşüm ihaleleri yapılarak çalışmalar başlatıldı. 7 okulda ise güçlendirme çalışması için ihaleler gerçekleştirildi.

HÜKÜMET KONAKLARI YENİLENİYOR

İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü eğitim yatırımlarının yanı sıra kurumlara ait hizmet binalarını da hem yeniliyor hem de yeniden inşa ediyor. Bu çalışmalar çerçevesinde İscehisar, Sandıklı ve Emirdağ ilçelerinde Hükümet Konağı inşaatları devam ediyor. Şuhut ilçesinde ise Hükümet Konağı yapımı projesi incelemeleri tamamlandı. Dinar ve Çay ilçesinde de İlçe Emniyet Amirliği hizmet binası yapımı için ihale işlemleri tamamlandı. N\S

Editör: Nurbanu Soy