AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, İlçe Kaymakamı Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşen açılış programı saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önerimi belirten konuşmalar Milletvekili Ali Özkaya ve İlçe Kaymakamı Kemal Duru tarafından gerçekleştirildi.

BELEDİYEDEN DESTEK TAM

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasının ardından kursiyerlerin şiir okuması, ront gösterisi ve müzik dinletisi ile program devam etti. Gösterilerin gerçekleşmesinin akabinde serginin açılış kurdalesi Milletvekili Ali Özkaya, Kaymakam Duru, Başkan Sarı ve davetlilerin katılımıyla kesildi.

O Üniversiteler Arasında AKÜ’de var! O Üniversiteler Arasında AKÜ’de var!

Sosyal Dayanışma Merkezi kursiyerleri ve öğreticilerinin el emeği ile hazırlamış oldukları top, sepet, şapka, tesbih, sabun vb. ürünlerin sunulduğu sergi alanını gezerek stand görevlilerinden yapılan ürünler hakkında bilgi alan Başkan Sarı, ürünlerin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, belediyenin her zaman bu tür çalışmalara destek vermeye devam edeceğini belirtti. N\S

Editör: Nurbanu Soy