Başkan Kılınçarslan'a özel hediye! Başkan Kılınçarslan'a özel hediye!

Emirdağ Kadın Kültür Evi, kadınlara yönelik düzenlediği cuma sohbetleri ve sağlık hizmetleriyle buluşma merkezi haline geldi. Her cuma düzenlenen etkinliklerde vaize Eda Nur Aydın tarafından verilen sohbetler, kadınlar için manevi bir buluşma noktası oluşturuyor. Sohbetlerin sonrasında gerçekleştirilen sağlık kontrolleriyle de kadınlar, tansiyon ve kan şekeri ölçümlerini yaptırma imkanı buluyor. Bu hizmetler, Emirdağ Belediyesi sağlık çalışanları Cansu Ünal ve Demet Develi tarafından sunulmakta.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ Kadın Kültür Evi'nin kadınlarla anlam kazandığını vurgulayarak, ilçede yaşayan kadınları evde düzenlenen çeşitli etkinliklere katılmaya davet etti. Kadınlar arasında bir dayanışma ve buluşma mekanı olarak görülen bu yer, çeşitli eğitim ve etkinlikleri bünyesinde barındırıyor.

Koyuncu'nun davetine olumlu yanıt veren ve verilen hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getiren kadınlar, Emirdağ Belediye Başkanı'na ve emeği geçen ekiplere teşekkürlerini ilettiler.

Editör: Tuğba Özkan