Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi (OSB), bölgeye her geçen gün yeni yatırımların çekilmesiyle dikkat çekiyor. Son olarak, somon ve alabalık işleme sektöründe faaliyet gösterecek olan Duru Sea Food firması, Emirdağ'daki OSB'ye yatırım yapmaya karar verdi. Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici ve Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun da katıldığı törende firma yetkilileriyle arsa tahsisi konusunda anlaşmaya varıldı.

EMİRDAĞ İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM: YENİ İSTİHDAM OLANAKLARI VE EKONOMİK KATKI

Kaymakamlık makamında gerçekleşen imza töreninde konuşan Emirdağ Kaymakamı Bilici, Duru Sea Food'un ilçeye yapacağı yatırımın istihdam ve ekonomi açısından son derece önemli olduğunu vurguladı. İlçenin, yeni yatırımlarla birlikte Organize Sanayi Bölgesi'nin geliştiğini ve büyüdüğünü belirten Bilici, bu yatırımların Emirdağ'ı cazibe merkezi haline getirdiğini ifade etti. Ayrıca, Duru Sea Food'un sahipleri Ömer Sönmez ve Muhammet Çıtırkı'ya yapacakları yatırım için teşekkür ederek, projenin ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.

KAYMAKAM BİLİCİ, LİSELERARASI MÜNAZARA LİGİ KARŞILAŞMASINI İZLEDİ KAYMAKAM BİLİCİ, LİSELERARASI MÜNAZARA LİGİ KARŞILAŞMASINI İZLEDİ

Kaynak: CEMİLE KAYTAN