Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz ile birlikte ilçedeki Yüreğil İlkokulu ve Cumhuriyet İlkokuluna, hayırsever vatandaşlar Safiye Kucak ile Fehmi Özkaner tarafından kazandırılan Kemal Aktaş Bilgisayar ve Teknoloji Laboratuvarlarının açılış törenlerine katıldı.

SERKAN KOYUNCU MAZBATASINI ALDI: İŞTE İLK SÖZLERİ SERKAN KOYUNCU MAZBATASINI ALDI: İŞTE İLK SÖZLERİ

TEKNOLOJİNİN EĞİTİME KATKISI: KAYMAKAM BİLİCİ'NİN KONUŞMASI

Kaymakam Bilici, açılış törenlerinde yaptığı konuşmada, "Teknolojinin önem kazandığı, öğrenme yöntem ve tekniklerinin değiştiği günümüzde okullarımıza kurulan bu laboratuvarların öğrencilerimizin yeteneklerinin ve gelişimlerinin farkına varılmasında büyük katkı sağlayacağından şüphem yok. Öğrencilerimizin geleceğini düşünerek gerçekleştirdiği yardımdan ötürü hayırsever vatandaşlarımıza teşekkürlerini ileterek kurulan Bilgisayar ve Teknoloji Laboratuvarlarının öğrencilerimize hayırlı olması dileklerini iletti."

TEŞEKKÜR PLAKETİ SUNUMU VE ÖĞRENCİ İLE SOHBET

Açılış törenlerinin ardından Kaymakam Bilici, hayırsever vatandaş Fehmi Özkaner'e teşekkür plaketi takdim etti. Törenin sonrasında Bilici, öğrencilerle bir süre sohbet ederek, atölyelere kazandırılan malzemeleri öğrencilerle birlikte inceledi.  

Kaynak: GAMZE KOÇAK