Gönüllü Hanımlar Derneği, Başkan Öztaş'a ne ziyaretinde bulundu? Gönüllü Hanımlar Derneği, Başkan Öztaş'a ne ziyaretinde bulundu?

Kredi Yurtlar Kurumu konferans salonunda gerçekleşen SYDV Mütevelli Heyeti üye seçimine Kaymakam Osman Bilici’nin yanı sıra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şükriye Yeşildağ ile mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Seçim öncesi bir konuşma gerçekleştiren Kaymakam Bilici, ilçede sosyal yardımlaşma ve dayanışma alanında Emirdağ SYDV’nin önemli çalışmalar yaptığını, yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında köprü vazifesi gören muhtarlara önemli görevlerin düştüğünü ve hanelerin sosyal incelemesinde doğru bilgi vermeleri gerektiğini, sosyal devlet ilkesi gereği her zaman vatandaşların yanında olunduğunu ve olunacağını ifade etti.

Yapılan seçimde Emirdağ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti üyeliğine İncili Mahalle Muhtarı Orhan Dölek mahalle muhtarları temsilcisi, Dereköy Muhtarı Bayram Ali Eryörük ise köy muhtarları temsilcisi olarak oy birliği ile seçildi. Seçim sonucunun hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Kaymakam Bilici, seçilen muhtarları tebrik ederek başarılar diledi.  F/Ö

Editör: Fadime Özkaran