İftar programında Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, yaşlıların Yaşlılar Haftası'nı kutlayarak sözlerine başladı. Kaymakam Bilici'nin ifade ettiği gibi, "Sizleri güler yüzle karşılamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hepimiz aynı sofranın etrafında toplandık. Buraya gelmemizin amacı sizlerle birlikte olmak, iftarımızı birlikte açmak ve bu vesileyle onur duymaktır. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Her zaman birikimlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacımız var. Baş tacımızsınız" dedi.

YURDUNUSEVEN AÇIK VE NET KONUŞTU! YURDUNUSEVEN AÇIK VE NET KONUŞTU!

TEŞEKKÜR PLAKETİ VE İFTAR ETKİNLİĞİ

Kaymakam Osman Bilici'nin duygusal konuşmasının ardından, Emirdağ Huzurevi'nde yaşlılar için yatak desteği sağlayan hayırsever vatandaşlar Fidan-Ali Altıntaş ve Mustafa-Havva Şevik'e teşekkür plaketi verildi. İftar programı sadece bu anlamda değil, aynı zamanda özel günlerinde yaşlıları yalnız bırakmak istemeyen Emirdağ Gönül Elçileri'nin katılımıyla da renklendi. Gönül Elçileri, iftar sonrası yaşlıları ziyaret ederek hatırlarını sordu ve çeşitli hediyeler takdim etti.

MEMNUNİYET DOLU ANLAR

İftar yemeğinin ardından Emirdağ Huzurevi sakinleri, Kaymakam Bilici'nin ziyaretinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getirerek, birlikte geçirdikleri iftarın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

Kaynak: AHMET SARLIK