Emirdağ Belediyesi, ilçenin dört bir yanında sürdürdüğü üstyapı iyileştirme çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini duyurdu. Yenidoğan Mahallesi'nde Doğukan Sokak üzerinde başlatılan kilit parke döşeme çalışmaları, bölgede yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini artırmak adına yapılan geniş çaplı altyapı hizmetlerinin bir parçası olarak öne çıkıyor.

Emirdağ yol yapım çalışmaları görselleri

Eş zamanlı yürütülen faaliyetlerle kaldırım ve yol yapımı konusunda çaba gösteren belediye ekipleri, mahalleye modern bir görünüm kazandırmak için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, yapılan çalışmalara ilişkin açıklamalarında ilçenin hemen her bölgesinde somut iyileştirmelerin yaşandığını belirtti.

Emirdağ Millet Bahçesi'ne Yoğun İlgi! Emirdağ Millet Bahçesi'ne Yoğun İlgi!

yol çalışmaları

Başkan Koyuncu, üstyapı çalışmaları hakkında, "İlçemizin hemen hemen her bölgesinde çalışmalarımız var. Üstyapı işleriyle yollarımızı yenileyerek Emirdağ'ımıza yakışır hizmetlerle hemşehrilerimizi buluşturmayı sürdürüyoruz." sözlerini dile getirerek, bölge halkının beklentilerine yanıt vermek için yoğun bir gayret içinde olduklarının altını çizdi.

Başkan Koyuncu çalışmalarına hız kesmiyor

Kaynak: FADİME ÖZKARAN