Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, ilçenin doğalgaz altyapısı tamamlanan bölgelerde gerçekleştirilen doğalgaz devreye alma ve gazlama işlemi programına katıldı. Başkan Koyuncu'nun göreve geldiği günden bu yana önem verdiği doğalgaz altyapı çalışmaları, beş yıl içinde Emirdağ'ın yüzde doksanına ulaşarak hızla devam ediyor. Başkan Koyuncu, en son Menderes Mahallesi, Eski Kacerli Mahallesi ve Afyonkarahisar Yolu boyunca tamamlanan doğalgaz altyapılarının devreye alındığı ve gazlama işlemlerinin yapıldığı programa katılarak, projenin önemini vurguladı.

Başkan Yıldırım, o çiftin mutluluğuna ortak oldu! Başkan Yıldırım, o çiftin mutluluğuna ortak oldu!

Vatandaşların talepleri doğrultusunda gerçekleştirilen yatırımlarda önemli bir gelişmeye imza atan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu gazlama programında, Eski Kacerli ve Menderes mahallelerindeki altyapı çalışmalarının bitirildiğini söyleyerek, sürecin başarılı bir şekilde tamamlanmasında katkı sunan Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Yapım Kontrol Sorumlusu Ufuk Cankurt'a, Aksa Doğalgaz şirketine, Emirdağ Belediyesi çalışanlarına ve Mahalle Muhtarları Ordu Yaldızkaya ile Necati Sular'a teşekkürlerini iletti. Ayrıca, çalışmalar sırasında gösterdikleri anlayış için mahalle sakinlerine minnettarlığını dile getirdi.

Doğalgazın mahallelere ulaşmasıyla yaşam kalitesinin artmasından dolayı mutluluk duyan mahalle sakinleri ise, bu önemli konuda titizlikle çalışan Başkan Koyuncu'ya şükranlarını sundu. Doğalgaz verme törenine Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun yanı sıra, EPDK Yapım Kontrolü Ufuk Cankurt, Eski Kacerli Mahalle Muhtarı Ordu Yaldızkaya, Menderes Mahalle Muhtarı Necati Sular ve bölge halkı katıldı. F/Ö

Editör: Fadime Özkaran