Afyonkarahisar’da karıştığı bir suçtan aranması olan ve polisten kaçan kadın, çıktığı 2 katlı binanın balkonundan kendisini boşluğa bıraktı. Polisin intihardan vazgeçiremediği kadın yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Dairecep mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sokakta devriye gezen polis ekipleri durumundan şüphelendikleri bir kadını durdurarak kimlik sorgulaması yapmak istedi. Bunu gören kadın polisten kaçarak iki katlı bir eve girdi. Ardından evin balkonuna çıkan kadın, çevresine tehditler savurarak polislerin olay yerinden uzaklaşmasını, aksi taktirde aşağı atlayacağını söyledi. Polisler ise kadını çıktığı yerden indirmek için uzun süre çaba sarf etti. Ancak kadın ikna talebine olumsuz karşılık verince yaklaşık 7 metre yükseklikten kendisini boşluğa bıraktı. Yaralanan kadın, olay yerinde bekletilen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla tedavi altına alınmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Tartıştığı iş arkadaşını silahla öldüren kişi intihar etti! Tartıştığı iş arkadaşını silahla öldüren kişi intihar etti!

Olayın ardından polis tarafından başlatılan inceleme devam ederken, polise yakalanmak yerine intihara teşebbüsü tercih eden kadının 29 yaşındaki S.K. olduğu tespit edildi. İHA