KA131 Erasmus+ Staj Konsorsiyumları Proje Toplantıları gerçekleştirildi. Toplantılar, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sosyal Tesislerinde düzenlendi. Toplantılar, EPO Staj Konsorsiyumu, Gastronomi Staj Konsorsiyumu, Veteriner Staj Konsorsiyumu, Yeraltı Kaynakları ve Enerji Staj Konsorsiyumu ve BEM Staj Konsorsiyumu projelerinin 2021 yılına ait genel değerlendirmesini ve kapanışını içeriyordu. Ayrıca, 2022 projelerine ait hibe kullanım durumları analiz edildi ve 2023 projelerine ait hibe dağılımı ve protokolleri değerlendirildi.

Sünnetci Vterinerlerle bir arada! Sünnetci Vterinerlerle bir arada!

BİLGİLENDİRME YAPILDI

Toplantıya AKÜ Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (UİM) Müdürü Doç. Dr. Volkan Yüncü, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Güngör, UİM'de görevli akademik ve idari personel ile 14 üniversitenin temsilcileri katıldı.

Toplantıda, proje yönetimi, başvuru süreçleri ve hibenin etkin kullanılması konularında bilgilendirme sunuldu. Aynı zamanda, 2021 yılından bu yana karşılaşılan sorunlar üzerine çözüm önerileri tartışıldı. Toplantıda, deneyim paylaşımı yapılarak, hibelerin daha etkili ve verimli kullanılması için öneriler sunuldu. Ayrıca, staj faaliyetlerinin yaygınlaştırılması, görünürlüğünün artırılması ve tanıtım ürünlerinin kullanımı konularında bilgilendirmeler yapıldı. N\S

Editör: Nurbanu Soy