Başkan Yıldırım, o çiftin mutluluğuna ortak oldu! Başkan Yıldırım, o çiftin mutluluğuna ortak oldu!

Afyonkarahisar’ın en güzide beldelerinden olan Erkmen beldesini yaşanabilir bir merkez haline getirmek için gece gündüz demeden çalışan Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, Erkmen’i birçok ilçeden daha güzel bir yerleşim merkezi haline getirdi.  19 yıldan bu yana Erkmen Belediye Başkanı olan Memduh Kuş, beldesinde hayata geçirdiği yatırımlarıyla gönüllerde taht kurdu. 

GÖÇ ALMAYA DEVAM EDİYOR

Alt yapıdan, sosyal ve kültürel alanlara, spor alanlarından doğa harikası mekanlara kadar beldesine birçok yenilik katan Başkan Kuş, Erkmen’in yollarını da adeta Afyon kaymağı gibi yaptı. İlimizin Merkeze sadece 5 kilometre uzaklıkta bulunan termal turizm, doğal güzellikleri ve her vatandaşın Erkmen’de bir evim olsun diyerek hayalini kurduğu ‘Saklı Cennet’te Belediye Başkanı Memduh Kuş’un yaptığı başarılı çalışmalar ile takdir toplarken, Afyonkarahisar’dan da ciddi anlamda göç almaya devam ediyor.

Erkmen Belediye Başkanlığına 2004 yılında seçildiğinde sadece bir hayalinin olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Memduh Kuş, bu hayalinin de Erkmen kasabasında yaşayan vatandaşların huzur ve mutlu içerisinde yaşayabileceği bir kent haline gelmesi olduğunu ifade etti.

Editör: Nurbanu Soy