AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonunda gerçekleşti.

veysel eroğlu

AK Parti Aday tanıtım toplantısında konuşan Orman ve Su İşleri Eski Bakanı Veysel Eroğlu, “AK Parti Afyonkarahisar’da kuruldu bu yüzden Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan her zaman Afyon denilince yüreğinde ayrı bir duygusu var. Ben bakanken Afyon’a ne gerekiyorsa yapın diye talimat vermiştir. CumhurbaşkanımızTürkiye’de muhteşem işler yaptı. Daha önce 1 Milyon ile tuvalete giriliyordu. Altı sıfır attı, İMF’ye borcumuzu ödedi” dedi.

eroğlu

Başkan Uygur Başkan Burcu Köksal’a rest çekti! Başkan Uygur Başkan Burcu Köksal’a rest çekti!

MUAZZAM İŞLER YAPTIK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhteşem yatırımlar yaptığını söyleyen Eroğlu, “Barajlar, göletler, hastaneler, hava alanları o kadar muazzam işler yaptı ki. Tarihe bir not düşmek için şunu söylemek istiyorum, Türkiye dünyanın parlayan yıldızı olacak. Dünyanın süper gücü Türkiye için hep birlikte hazır mıyız?” diye konuştu.

ak parti

SULAMAYA YETİŞEMEZLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Afyonkarahisar’a çok iş yapıldığını söyleyen Eroğlu, “Afyonkarahisar’a Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ile o kadar çok iş yaptık ki… Sadece 2020 sonunda 70 Milyar TL yatırım yapıldı. Belediyelerin özel idarelerin yatırımları bunun dışında. Ben söz vermiştim 69 baraj yapacağız demiştik, yaptık mı? 100’üncü yılda 101 baraj yapacağız. Çünkü Cumhurbaşkanım söz verdi. Az önce il başkan vekilimiz dedi ki, Yüz binlerce ağaç diktiğimiz doğru. Dediğiniz doğru onlar bu ağaçları sulamaya yetişemezler” dedi.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN