GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Mehmet Ali Yılmaz, dün öğle saatlerinde İstanbul Beşiktaş'taki evinde kızı tarafından hareketsiz bulunmasıyla gündeme bomba gibi düştü. Bu olayın yanı sıra, ölüm sebebi de merak konusu oldu.

AİLESİNDEN AÇIKLAMA VAR

Eski Devlet Bakanı ve aynı zamanda Trabzonspor Onursal Başkanı olan Mehmet Ali Yılmaz'ın ailesi, yaşanan trajik olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz'ın evde kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini ifade ettiler.

2024-KPSS Lisans başvuruları başladı! 2024-KPSS Lisans başvuruları başladı!

"ODASINDA DİNLENDİĞİ SIRADA..."

Aile tarafından yapılan açıklamada, sevgili Mehmet Ali Yılmaz'ın odasında dinlenirken aniden kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği belirtildi. Açıklamada, "En değerli varlığımız, aile büyüğümüz, sevgili babamız, canımız, Tek-Art Holding Yönetim Kurulu başkanımız, eski Devlet Bakanı, Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ı bugün Beşiktaş'taki evinde ailesinin yanında dinlendiği odasında saat 13.00 sıralarında geçirdiği kalp krizi sonucu maalesef kaybettik" ifadelerine yer verildi.

"TRABZONSPOR CAMİASININ BAŞI SAĞ OLSUN"

Yılmaz'ın cenazesinin 26 Nisan Cuma günü Altunizade Marmara İlahiyat Fakültesi Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet aile kabristanlığına defnedileceği aktarılan açıklamada, "Bütün sevenlerinin, yakınlarının, dostlarının ve Trabzonspor camiasının başı sağ olsun" denildi.

MEHMET ALİ YILMAZ KİMDİR?

Mehmet Ali Yılmaz, 21 Ekim 1948'de Trabzon'da doğdu. İstanbul Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İnşaat Fakültesi mezunudur. Bankacılık ve basın alanlarında da faaliyet gösterdi. Tek-Art Holding ve Yılmaz Yayınları AŞ'nin yönetim kurulu başkanı olan Yılmaz, aynı zamanda Güneş Gazetesi'nin sahibiydi. Trabzonspor Kulübü Başkanlığı da yapmıştır. Siyasete atılarak DYP'den Trabzon Milletvekili seçilen Yılmaz, 49. ve 50. Hükümetlerde Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olarak görev almıştır. Evli ve 5 çocuk babasıdır.

Kaynak: AA