Hocalar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü çalışmalarına devam ediyor! Hocalar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü çalışmalarına devam ediyor!

Hocalar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce devlet tarafından vatandaşlara yönelik verilecek olan desteklemeler ile son dönemde tarım alanlarında sorun olan tarla faresi ve tarla faresi ile mücadele konusunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıda çiftçilere, devlet tarafından sağlanan tarımsal destekler ve tarla faresi gibi zararlılarla mücadele yöntemleri hakkında önemli bilgiler sunuldu. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bu toplantıda, son dönemde bölgedeki tarım arazilerini olumsuz etkileyen tarla faresi sorununa karşı toplu bir mücadele planı masaya yatırıldı.

Çiftçiler Aldıkları Bilgiler İle Hareket Etmeli

Hocalar Kaymakamlığı, bilgilendirme toplantısına katılan vatandaşlara teşekkürlerini ileterek, devletin tarımsal faaliyetleri destekleme konusundaki çabalarından tüm çiftçilerin faydalanmasının önemine işaret etti. Tarla faresi sorununun üstesinden gelebilmenin en etkili yolunun birlikten geçtiği vurgulanarak, katılımcılardan alınan bilgiler doğrultusunda hareket etmeleri tavsiye edildi. Devlet ve çiftçilerin iş birliği ile bölgede tarımsal üretim yapısının daha da güçleneceği ifade edildi.
 

Kaynak: BÜLTEN